Olle Vejde Förlag grundades 1992 när författaren Olle Vejde ville ge ut egna böcker eller böcker han skrivit tillsammans med andra. Utgivningen rör sig uteslutande om fackböcker och sammanlagt har ungefär 30 titlar getts ut på förlaget.

Efter en kort tids sjukdom gick Olle Vejde bort i augusti 2017. Efterfrågan på hans böcker har dock visat sig vara stor, så därför driver vi i familjen förlaget vidare och fortsätter att ge ut några av de mest efterfrågade titlarna. Vi kommer också att fortsätta att uppdatera vissa av böckerna så att faktauppgifter och siffror är så aktuella som möjligt. Detta arbete pågår, just nu är Minilagbok för seniorer uppdaterad med 2020 års uppgifter..

Vill du beställa en av hans böcker? Mejla då till bok@ollevejde.se och uppge vilken bok du vill köpa, hur många exemplar och vart böckerna ska skickas.       Du når oss också på tel 070 543 55 06.

Har du några frågor eller funderingar kring någon av böckerna? Eller är du intresserad av en bok han tidigare gett ut, men som inte finns i listan till vänster? Då går det självklart bra att mejla samma adress som ovan så hjälper vi dig så gott vi kan. Under 2018 har Olle Vejde Förlag bytt namn till Olle Vejde Förlag Efterträdare AB.

För framställningen av böcker används en HP laserskrivare som kan skriva på båda sidor. Böcker i A5 häftas och viks, medan böcker i större format görs med en limbindningsmaskin. En bok gjord på något av sätten har lägre teknisk kvalitet än en professionellt tryckt bok. Men metoden har också fördelar. Det behövs inget lager; en bok framställs ju först när en beställning kommer. Det är vidare lätt att uppdatera boken och hålla den aktuell.